5 причини, които трябва да останете в бляскавото имение Orestone – Девън, Югозападна Англия

„Класически британски вибрации!“

Това имах предвид, когато за пръв път видях нашата къщичка на Trainer House Converted Trainer House в имението Orestone. След като прекарахме цели пет дни и нощи в микробус с кемпер, отидохме до живописното село Девън Девън Мейдънкомб, Югозападна Англия, за да приключим седмицата си в луксозен стил. Когато казвам „луксозно“, Orestone Manor перфектно пасва на това описание в класически британски стил; Отворени пожари, високи тавани, антично обзавеждане и нежелана затопляща атмосфера в селската къща над 170 години.

Имението Orestone е дом, собственик на семейство, с много история зад него; Къщата е построена от предприемача на първата в света коледна картичка, сър Джон Калдот Хорсли, който беше и зеният на закона на Isambard Kingdom Brunel.

Две маймуни пътувания – Луксозен преглед на хотела – имение Orestone, Devon, UK – Конвенционален британски стил

Основната сграда се помещава салона, ресторанта, бар Brunel и разбира се 12 -те различни стаи и апартаменти, всички декорирани, обзаведени и тематични поотделно, така че никой не си прилича. Нашата собствена луксозна къщичка в наскоро преобразуваната къща за треньор беше много модерна за разлика от останалата част от имота. Всяка част от класическата къщичка на страната отвън, влязохме в ярко отворено и модерно пространство, с легло с кралски размер, гледайки към частна тераса, пълна с гореща вана, в която да се отпуснете! Стълбите водят до хола и кухненския бокс със сгъваеми стъклени врати, отварящи цялата стена към втората частна тераса и гледка към морето! Това беше идеалното място за закуска за обслужване на стаи на чист въздух и сутрешно слънце.

Две маймуни пътувания – Луксозен преглед на хотела – имение Orestone, Devon, UK – Луксозна закуска

Great Food е течаща тема в Orestone Manor, менюто a la carte, като приема класически британски и международни ястия и ги възстановява, използвайки оригинални и пресни местни съставки, като дивата гъба гъби лингвини и пушената сьомга, напоена с джин. Да бъдеш най -добър до брега има страхотна селекция от ястия с морски дарове. Докато бяхме там, опитахме гребените, морския бас и монашествената риба, всички от които сме отлични. Джонатан също имаше най -добрата еленка, която е ял във всеки ресторант с първата ни вечеря!

Две маймуни пътувания – Luxury Hotel Review – Orestone Manor, Devon, UK – Идеалната еленка!

ДВЕ МАЙКИ Пътуване – Луксозен преглед на хотела – имение Орестън, Девън, Великобритания – Топла настройка за вечеря

Между закуската, обяда и вечерята, няма нужда да седите в стаята си, приковавайки за следващото хранене, Orestone Manor сервира конвенционални чайове и торти, а OH толкова много английски „следобеден чай“ и крем от Devonshire Cream. Ако търсите наистина британски опит, за да поставите завършващия щрих на ваканцията си, това не става много по -британско от това!

Страхотните апартаменти, конвенционалният британски чар и зрелищните гледки, които Orestone Manor може да предложи, са достатъчно причина, за да планират престой тук. Но за да ви направя допълнително лесно, аз го разбих на пет лесни причини, които трябва да направите престой в Orestone Manor част от престоя си във Великобритания:

Съдържание

1. Просторното настаняване
2. Традиционната атмосфера
3. Изгледите се подмладяват
4. Храната е забележителна
5. Експертите го препоръчват!
Стаите и апартаментите в Orestone Manor Specialty Suites
Други стаи:

Гастрономическият опит
Други съоръжения
Дейности
Обобщение и предложения сте на Pinterest? Закрепете тези!

1. Просторното настаняване

Тъй като пристигнахме в имението Orestone направо от пътуването с кемпер от Корнуол, очите ми се разшириха, когато видях бляскавата ни частна къщичка. Това наистина е съществено, а отделното спалня и жилищното пространство горе наистина ви кара да се чувствате като в луксозен дом, а не в хотелски апартамент! Ако искате виртуално пътуване на нашата вила, вижте нашето видео на живо!

2. Традиционната атмосфера

Не мога да преброя времената, в които съм останала в съвременни луксозни имоти. За нас хилядолетия такъв вид интериори са норма; Минималистичните мебели и неутралните цветове са нашето „нещо“. Има обаче нещо за конвенционалните британски къщи, които ви придават на това класическо луксозно усещане, където луксът е изживяване на сетивата, а не списък на съоръженията. В имението Orestone това е точно това, което получавате, но въпреки това балансирано с всички съвременни удобства, от които се нуждаете и други.

3. Изгледите се подмладяват

За заети двойки като нас е добре да си починете в даден момент, просто да приемате нещата бавно и да усвоите това, което е около нас. Когато за първи път видях гледката към морето от нашата вила, нямаше как да не пусна дълга „въздишка“. Чувствах се толкова благословен да остана в този бляскав дом с някой, когото наистина обожавам. Всичко беше перфектно, възстановително дори!

4. Храната е забележителна

Знам, че се опитвам да отслабна, но храната в имението Orestone е невъзможно да се устои и менюто е пълно със здравословен избор. Нещо, което открих товаnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 3 застраховки, които можете да изисквате при следващото си пътуване (освен застраховка на превозните средства)
Next post 10 Регионални ястия, които трябва да опитате, когато отидете в Лас Вегас