15 неща, които да изпълнявате в Динард, Франция

Планирате ли скоро да пътувате до Динард, Франция? Проверихме нашите идеи по -долу за нещата, които да изпълняваме в Динард с предложени обиколки!

Динард е комуна, открита в северозападната част на Франция. Тъй като за своите очарователни плажове, както и умерен климат, той в крайна сметка беше най -добрата дестинация за хора, които търсят отлична ваканция.

Снимка на Винсент Гиерш
Но не само това, но също така бихте открили забележителни ресторанти, както и екстравагантни хотели, които биха общо за вашите мечтани празници. Сега нека всички намерим това, което има Динард, Франция за туристите!

Съдържание

15 неща за изпълнение в Динард, Франция

1. Promenade du Clair de Lune
2. Plage de l’Ecluse
3. Под наем имот Les Roches Brunes
4. Breizh Escape
5. Senter des Douaniers
6. DiNard Street Market
7. Eglise Anglicane Saint Bartholomew
8. Barrage de la Rance
9. Pointe du Moulinet
10. Les Halles et le Marche
11. Parc de Port Breton
12. Plage de Saint-Enogat
13. Статуя D’Alfred Hitchcock
14. Chemin de Ronde
15. Нотр Дам Д’Емериуд де Динард
16. Открийте настаняване в Динард, Франция
Как да отида в Гран Канария, Испания от Обединеното кралство

15 неща за изпълнение в Динард, Франция

1. Promenade du Clair de Lune

Снимка от Objectif Nantes CC от 2.0

Направете очарователна разходка, насладете се на залеза, погледнете звездите, възхищавайте се на привлекателността на океана. Можете да направите всичко това в Promenade du Clair de Lune. Или сте с партньора си, добри приятели или семейство, всичко е възможно. Ходенето никога не може да бъде толкова забележително, когато сте на това място.

2. Plage de l’Ecluse

Снимка от пич pascalou cc от 2.0

Очарователен пясъчен плаж, който е най -добър за бягство от домакинството. С прекрасната гледка към Сейнт Мало от този плаж, определено ще се насладите на престоя си тук. Той е чист, както и огромен, има много съоръжения, от които туристите биха се възползвали. Опаковайте нещата си, както и донесете домакинството си тук за незабравимо пътуване!

3. Под наем имот Les Roches Brunes

Villa Les Roches Brunes се намира в идеята за Malouine, която прави това място отлична зона, за да видите изключителни панорамни гледки. Този имот под наем е къща за различни изложби. Такова най -добро място за вашето празнично бягство.

4. Breizh Escape

Моят личен фаворит! Това определено ще ви накара в екстаз, както и развълнувани в точно същото време. Игра за бягство, подходяща с вашите добри приятели или семейство! Трябва да поправите пъзели в ограничено време (за около 30 минути до 1 час). Ако не сте могли, ще спрете да работите, за да избягате, но не се притеснявайте, тъй като те все още ще отворят вратата за вас. Обаче усещането за решаване на всички пъзели е наистина изпълняващо, нали? Така че вземете трудността, както и донесете отбора си тук!

5. Senter des Douaniers

Снимка от Fabio Achilli CC от 2.0

Това е очарователна разходка от плажа Trestraou до Ploumanach. Изживейте отличното усещане за ходене по розовата гранитна брегова ивица, която е разработена преди милион години. Направете отлични снимки, както и създайте страхотни спомени, докато се разхождате на това страхотно място.

6. DiNard Street Market

Отличен пазар, който си струва да посетите. Има различни продукти като дрехи, храна, домашни съдове, както и много повече. Районът също е чист, много забавен, както и забавлявайки нещата за вършене. Подгответе се да направите списък, за да не си спомняте нищо, за да получите, тъй като този пазар използва много.

7. Eglise Anglicane Saint Bartholomew

Основна, както и типична църква отвън, но когато влезете вътре, ще се изненадате от точно колко жизнена е църквата. Със своята простота, както и спокойна атмосфера, наистина ще откриете спокойствие, когато отидете в тази страхотна църква.

8. Barrage de la Rance

Снимка от Даниел Джоливет CC от 2.0
Това не е просто нормален мост. Той е източникът на електроенергия, както и е разработен през 60 -те години. Този мост е най -добрият пример за отлично инженерство. Ако някога минавате с този мост, спрете за момент, както и намерете точно как работи.

9. Pointe du Moulinet

Страхотните гледки ще ви посрещнат, докато се разхождате в Pointe du Moulinet. Вижте прекрасния океан, както и зашеметяващите градини, докато ходите. Не забравяйте да помните да приведете камерата си със себе си, тъй като нещата, които ще видите, са изключително живописни.

10. Les Halles et le Marche

Снимка от Banzai Hiroaki CC от 2.0
Местоположение, което съдържа различни регионални продукти. Чудесно място за хора, които искат да получат прясна храна като месо, зеленчуци, хляб, морски дарове, както и много повече. С много продукти, от които да изберете, наистина бихте прекарали дълго време, опитвайки се да намерите най -добрия, от който се нуждаете.

11. Parc de Port Breton

Този парк с 23 хектара има имение, изглед към океана, увеличена градина, дива природа и други. Младежите абсолютно биха се насладили да останат тук, обаче, разбира се, и възрастни! Местоположението е наистина прекрасно, както и релаксиращо.

12. Plage de Saint-Enogat

Снимка от домашен любимецnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 12 Най -добри неща за вършене в Йоркшир, Обединеното кралство – къде да отида, атракции за проверка
Next post 5 Популярни места за кино, за да проверите в Ню Йорк