Къде да отседнете в Мъди, когато искате лукс, история, както и удобство

просторни стаи, гледки към Robertson Park, както и бърза разходка до всички барове на Mudgee, ресторанти, както и магазини, историческият хотел Parkview е The Местоположение за отсядане в Мъдж за удобство, както и лукс.

Таваните с двойна височина, удобни собственици, както и получават достъп до балкона за опаковане, толкова дълбоко, че покрива пътеката отдолу, хотел Parkview предлага перфектната комбинация от величие на наследството, както и съвременна изтънченост.

Лесно е да си представим първия си собственик, богат фармацевт Уилям Ричардс Лестър, наслаждавайки се на живота си в този дом през 1870 -те.

Но пътуването на Parkview не беше просто.

През своите 150+ години Parkview видя много хора да преминат прага си. Можете да видите неговата завладяващо различна история тук, но Parkview е лична резиденция, аптека, пансион, къща за гости, B&B, както и накрая през 2016 г. хотелът от висок клас, който е днес.

Можете да видите нашето видео разходка на ParkView тук:

Местоположението на ParkView

Седнал срещу парк Робъртсън, който се използва за Mudgee Marketplace, на кръстовището на Market Street, Duoro Street, както и правилния ъгъл на магистрала Castlereagh, хотел Parkview е напълно разположен.

Само на няколко минути пеша до най -близката кръчма, както и от там градския център на Mudgee – неговите магазини, ресторанти, както и емблематична кула на часовника, вие също сте точно от другата страна на улицата от Информационния център за посетители на Mudgee.

Също така сте само разходка от река Cudgegong, както и от художествената пътека, която отговаря на гърба му към центъра на града.

Стаите Parkview

Нашата стая – Suite 1 – е огромна, заемайки целия североизточен ъгъл на сградата. Суперидното легло на крал прилича повече на двойно, джудже от високия таван. Тук има достатъчно място за трапезарна маса за четири, триместен диван, както и масичка за кафе, както и Minibar.

Но това са детайлите на пространството, които наистина добавят към високия клас, както и за чара от стария свят.

Полилеят от ковано желязо канделабрум, белият мраморен камион, както и задната камина, сложното огледало, гигантски прозорци с двойно остъклени крила, гледащи надолу на улицата.

Напълно оборудван съвременен собственик с висококачествени облицовки, безплатна машина за кафе-шушулки, както и добре снабден Minibar носи пространството колкото дати.

По същия начин има врата, която води към разкошния балкон за опаковане на салона в стила на салон, който обхваща ширината на пътеката отдолу.

Получавате истинско усещане за тази традиционна вибрация на хотел Aussie Country, която се навежда на балюстрадата, наблюдавайки следобедния следобед.

Един недостатък на пространството, гледащо над забързана улица: Докато това прави фантастично гледане, уеб трафикът продължава през цялата нощ.

Хотелът обаче се справи добре с умен двоен, както и с тройно остъкляване, за да смекчи шума. Не го забелязахме толкова добре, колкото съм изключително лек спящ.

Кафе дома в Parkview

Въпреки че в хотела сама по себе си няма предлагана космическа услуга, кафенето, свързано с хотела – кафенето в дома в Parkview – обхваща няколко от най -доброто кафе, както и избор на закуска в града.

Моето опаковано яйце, както и ролка за бекон се предлагат с огромно хрупкаво хеш кафяво, както и богати чукове, докато триото на гъбите на Кристина се сервираше натрупано високо на невероятно гъста вафла на Полента под увяхнат спанак, както и щедра могила от любимата на града – High Valley Fetta.

Отне ни известно време, за да изберем тези две ястия.

Менюто е изпълнено с харесванията на бискофните палачинки, царевични фритри с халуми, както и авокадо, закуска енхилади, както и разнообразни турски тости.

Шоколадовото брауни точно тук също е извън диаграмата, както и котлите също изглеждат като банкови избори!

Информационен център за посетители на Mudgee

Наличието на Информационен център за посетители на Mudgee точно отвъд пътя от хотел Parkview е по -голямо предимство, отколкото може да се замислите.

Не само имате отличния персонал в центъра, който разбира региона много по-добър от много на всеки на планетата, точно тук, за да ви помогне в пътуването ви, те също имат гръб с сувенири в последния момент.

Центърът разполага с фантастичен бит магазин с добре курирано разнообразие от ръчно изработени продукти от региона-от произведения на изкуството до мед, маслини до канцеларски материали. Има дори страхотен избор на вино, бира, както и джин от региона.

Пазаруването точно тук се чувства малко като да имаш бележки за яслите в цялата зона.

Центърът също е къща за регионалната галерия, която има поне два експонати при всякакъв вид еднократни регионални художници. Добре си струва времето през деня си, за да се огледате.

Можете също така да харесвате няколко от другите ни истории на Mudgee:

– Важното ръководство на г -н и г -жа романтика за Mudgee, NSW

– Къде да ядете в Mudgee – Pipeclay Pumphouse

-7 семейни винарни в Mudgee

Отседнахме като медийни гости на хотел Parkview,Нашите мнения обаче остават наши.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Snug в града – къде да отседнете в Мелбърн CBD, който се чувства като дом
Next post Крайното сирене, както и рецептата за коледно дърво от маслинови