10 неща, които открих от моята датска друга половина @littlemisskessa

, удовлетворих другата си половина в сайт, където чужденците търсят филипински булки. Там го заявих! Обикновено бих виждал веждите се увеличават, когато споделям своята история в миналото, но съм доволен, че приливът се е променил, както и вместо да получавам разбиране, сега вдъхновявам други жени в моя кръг да вярват, че като е там, Ако не зад ъгъла, тогава може да е през океаните.

Имах моя профил в този сайт, тъй като 2004 г., както и аз съм удовлетворил, както и разговарях с по -скоро няколко – главно от Съединените щати, един от Белгия, още един от Канада, както и последния мач, в който говорих С 2011 г. беше от Дания. Да, мога да заявя, че след като бях в сайта в продължение на много повече от 5 години, станах доста страхотно в плевенето на нежеланите, както и на тези, които не са едно -големи основни в допълнение към „сомите“. Моят „страхотен датчанин“ беше последният, тъй като след малко повече от година на разбиране един друг избрахме да предприемем скока на вярата, както и да се оженим. На 24 октомври тази година това ще бъде нашата четвърта годишнина.

Други статии, които можете да прочетете:

Списък на най -добрите хостели в Амстердам, Холандия

Върховният пътеводител за Направи си сам до Холандия

Хотел Hague Teleport в Холандия: Свързване на градските пътешественици

Отричана виза за Шенген – Типични причини за отхвърляне на виза за Шенген [и какво трябва да направите по въпроса]

Списък на най -добрите хостели в Амстердам, Холандия

Нашата история беше пример за рязане на бисквитки за 1 плюс 1 равен 2. Бях в сайта за запознанства, за да търся бъдещата си друга половина, както и той беше там, за да търси бъдещата си съпруга. Трябва да призная, че ако връзката ни не работи, бях готов да вдигна ръцете си, както и да се сбогувам с запознанствата. Не е вярно, че в интернет запознанствата са по -прости от истинския световен сценарий. Всъщност е малко по -трудно, тъй като освен опасностите, отнема много работа, за да се взаимодейства с някого в друга часова зона. Отне отлично предложение за модификация, както и яде страхотна част от нашето време. За да прекъсна дългата история, моят в интернет мачът резервира билета си за самолет от CPH до MNL само след само две седмици да говори с всеки друг, както и аз донесох добър приятел със себе си на първата ни среща. Доволен съм, че той беше наред с него, както и ние сме заедно оттогава. Не бяха всички камбани, както и свирки, дори не беше като на пръв поглед, но тъй като и двамата имахме големи намерения, просто го ударихме.

Разбрахме, че щом решихме да се оженим, животът ни никога повече няма да бъде същият. Животът ни просто в крайна сметка беше много по -интересен, много по -предизвикателен, много по -изпълнен. Има обаче обрат! Другата ми половина работи като моряк, както и аз имах бизнес задача във Филипините. Кой ще се премести в още една държава? Кой ще пожертва повече? Кой ще осигури кариерата си? Вижте, бракът не е шега, както и наистина, както и наистина променящ живота. Нито другата ми половина, нито аз предоставихме кариерата си. Другата ми половина избра това, тъй като той не винаги е къща в Дания, както и че ще плава 2-3 месеца наведнъж, най-доброто решение беше да развием домакинството си във Филипините, както и да пътуваме толкова често, колкото и да Нашите финанси разрешават на Дания. В ретроспекция вярвам, че взехме най -доброто решение.

Четири години след брака ни, както и двамата все още се чувстваме така, сякаш току -що се оженихме вчера. Дори имаме вътрешна шега, че ще бъдем постоянно на сцената на меден месец, докато той не се оттегли от работата си. Това може да е преувеличение, но това е най -добрият метод да се обясни точно колко е фантастично да бъде женен за този човек, вярно като, че чаках 29 години. Днес ще споделя нещата, които открих от моя датски съпруг.

Съдържание

1. Връзката на дълги разстояния работи.
2. Оценявайте датската кухня.
3. Няма мобилни телефони на масата за хранене.
4. Вижте света с пътуване.
5. Съберете спомени, а не материални неща.
6. Привързаността може да приема многобройни форми.
7. Бъдете емоционално, както и физически предложени за вашия съпруг.
8. Уважавайте поверителността на един друг.
9. Оценявайте какво има, както и не се притеснявайте какво не.
10. Щастието е избор.
За писателя, който сте на Pinterest? Закрепете тези!

1. Връзката на дълги разстояния работи.

Да, това е така, както и разстоянието е това, което поддържа ни като изгаряне. Винаги се грижим да се видим отново, както и използваме времето освен, за да се обогатим, като преследваме частните си интереси, което от своя страна ни кара да се чувстваме много по -пълни. Да бъдем далеч един от друг също изостря нашите комуникационни умения, тъй като ние целта да си взаимодействаме ефективно отдалеч, за да предотвратим всякакъв вид дребни неразбиране. Разстоянието ни позволява да се оценяваме повече. Също така не се притесняваме от Лиnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Вътре в Bushwick, най -странното място в Ню Йорк
Next post Немски пътешественик: Откривайки скритите скъпоценни камъни на Филипините