Благодаря ви, благодаря, благодаря ти: Съобщение до приятели за пътуване

Adventurous Kate включва партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

През март 2011 г. бях корабокрушен, докато пътувах в Индонезия. След като се върнах в Щатите, почувствах огромно желание да благодаря на многобройните хора, които предоставиха помощ.

Освен това ме накара да осъзная колко е важно да изпратя благодарствено съобщение до приятели за пътуване – независимо дали пътуването ви е минало перфектно или сте имали някои неравности на пътя.

Корабокрушението и дните, които последваха, бяха ужасни. Бях взривен от добротата и щедростта на всички, които дариха пари. Видните дарения ме доведоха до сълзи – и ми помогнаха бързо да заменя компютъра, дрехите и тоалетните си принадлежности. Не мога да ви кажа колко се преместих и от всички частни съобщения.

Наличието на този опит ме накара да осъзная колко е важно да имам приятели, семейство и общност за блогове, които ме подкрепят в моите пътувания.

Как се казва, благодаря ви за фантастично пътуване?

Докато корабокрушението ми далеч не беше прекрасно, имаше толкова много щедри, замислени хора, които исках да благодаря след това. Без значение какво се случва, винаги има причина да изпращате благодарствено съобщение за пътуване.

Можете да изпратите лесно благодарствено съобщение чрез текст, да изпращате карта или дори да доставите малък подарък.

Ако нещо се е объркало и някой ви е помогнал, не забравяйте да им благодарите по личен начин. Обаждането или благодарите им лице в лице е най -добре.

Ако някой ви позволи да останете в дома им, може да е малък подарък. Спестиха ви много пари!

Дали приятел или член на семейството излезе от пътя си, за да се срещне с вас, докато сте били в техния район? Благодарете им за времето им и се уверете, че те знаят, че ги оценявате.

Може би искате да изпратите благодарност на хората, които се присъединиха към вас по време на пътуването ви. Може да е трудно да пътувате с други, така че им благодарете за всички забавления и спомени.

Може да искате да изпратите съобщение за празници благодарение на някой, който е домакин на специална вечеря или тържество.

Друг начин да ви кажа благодаря за фантастично пътуване е да използвате един от цитатите по -долу. За различна идея за благодарност, отпечатайте едно от съобщенията на снимка от ваканцията си!

Благодаря ви за котировките за пътуване

След това е списък на благодарствени съобщения до приятели или семейство, които можете да копирате, оправяте към вашата ситуация и изпращате:

„Благодаря ви за забавните времена и невероятните спомени. Ще ги ценя завинаги. ”

„Беше фантастично да ходя с теб. Всеки момент беше такава радост и с нетърпение очаквам следващия път, когато се видим. много благодаря!”

„Благодаря ви, че направихте моето пътуване абсолютно съвършенство! Това пътуване беше невероятно заради теб. ”

“Благодаря ви, че ми отворихте дома си и ме накара да се почувствам като част от семейството.”

„Дори когато времето и разстоянието се препречват, ние винаги взимаме най -добре там, където сме останали. Това е истинско приятелство. Благодаря ви много, че отделихте време да се свържете отново с мен. ”

„Пътуването с теб е незабравимо. Благодаря ви за целия смях и забавни времена! ”

„Ваканцията с вас е като да бъдеш обвита в любимо одеяло. Вие носите толкова много утеха, радост и смях. Винаги ще съкровяваме времето си заедно. ”

„Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти, че излезеш от пътя си, за да се срещнеш с мен, докато отивах във вашия район! Виждайки ви, че ми озари деня и пътуването ми. Надявам се скоро да се видим отново. ”

„Беше толкова фантастично да те настигна! Въпреки че може да не се виждаме толкова често, колкото искаме, разстоянието не е съвпадение за връзката, която споделяме. ”

„Благодаря ви много, че ме подкрепихте и се сблъсках с моите луди приключения. Фантастично е да имам приятел като теб, на който мога да разчитам. ”

Специални благодарности от мен на теб

На приятелите ми от пътуване: Благодаря ви за много по -забавни времена, отколкото някога бих могъл да си представя. Винаги ще погледна назад към спомените с такова щастие.

Благодаря на моето семейство, което винаги е до мен и ме уважава, че тръгнах след мечтите ми – дори когато ги прехвърлих много.

Благодаря на хората, които ми отвориха домовете, както и приятелите от дома, които ме поддържаха в течение на News News.

Благодарим ви на общността за блогове за пътуване за вашите посещения, вашите коментари, промоция, вашите съвети, вашите контакти и други! Радвам се, че съм част от такава фантастична общност! И благодаря на моите спонсори, че направих толкова много възможности за моите приключения и изведох моя сайт на нова аудитория.

Има няколко индивида, които бих искал да си singlnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Два страхотни обеди, арабска нощ и пикник на North Shore
Next post 10 невероятни неща за вършене в Сиатъл, Вашингтон [с предложени обиколки]