Пътуване до Единбург този уикенд? Не забравяйте да не пропускате тези места!

Независимо дали пътувате до Шотландия сами или със семейството си този уикенд, има основни места, които трябва да проверите, за да гарантирате пътуването си през уикенда до Единбург, е вълнуващо, вълнуващо и изпълняващо.

Историческите и културни атракции на Единбург го поставят на върха на стълбата, когато се отнася до туризма. Вижте следните места този уикенд, за да се насладите на опитна история на Единбург.

Съдържание

Замъкът Единбург
Подземни сводове на Блеър Стрийт
Зоопарк Единбург
Национален музей на Шотландия
Шотландският парламент
Дворецът на Holyrood
Паметника на Скот
Музеят на детството
Резюме

Замъкът Единбург

Това е многото отиде на Шотландия и много известна забележителност. Highlights of a check out to the castle include the Scottish national war Memorial, collection of Crown jewels in the royal Palace, stone of Destiny purportedly stolen by Edward I before its return in 1996. To delight in much more time touring the castle, purchase an Единбург прескача билета на линията.

Подземни сводове на Блеър Стрийт

Пътуването на този подземен трезор се организира от пътувания на Mercat, които радват посетителите с ужаси и гориво приказки на жители, живеещи в подземния свят под градските улици преди 100 години. Можете също да се присъедините към пътуване на стария град, където можете също да се научите и да се забавлявате с различни приказки, за да подсладите уикенда си.

Зоопарк Единбург

Снимка от Andy Hay CC от 2.0
Зоопаркът е дом на много повече от 1000 диви животни, което е много повече от достатъчно, за да даде на семейството прекрасен ден навън. Животните в зоопарка в Единбург включват огромни панди, фламинго, пингвини, зебри, баненг, коала и шимпанзета. Можете също да слушате разговори за различни животни от експертните зоологически пазители.

Национален музей на Шотландия

Музей на Шотландия от Morybyless / CC от 2.0
В Националния музей на Шотландия ще научите, откривате и изследвате различни култури от цял ​​свят. Колекцията от изкуство, изложби, изложби и игри ще направи вашия уикенд добре да се преодолее в Единбург. Самата зрелищна сграда ще удиви вашите въображения.

Шотландският парламент

Сградата на шотландския парламент е отворена за посетители от понеделник до събота. Това означава, че можете бързо да стъпите в сградата за напълно безплатно пътуване в събота, за да научите за историята и работата на парламента.

Дворецът на Holyrood

Музей на Шотландия от Brian Holsclaw / CC BY-ND 2.0
Това е официалната резиденция на кралицата в Шотландия, но част от двореца е отворена за обществеността. Възползвайте се от възможност да проследите историческата връзка между Шотландия и Англия, когато разгледате мястото на срещата на кралицата и херцога на Шотландия. Можете също така да видите тронната зала, сутрешната стая за рисуване и кралицата на камерите на Скот.

Паметника на Скот

Това е най -големият паметник в света, издигнат в чест на писател, сър Уолтър Скот. Ако можете да мащабирате 287 стъпки до върха, ще се насладите на спираща дъха гледка към Единбург.

Музеят на детството

Музей на Шотландия от Джени Дъглас / CC от 2.0
Можете да пътувате по лентата на паметта този уикенд, като отидете в Музея на детството. В съчетание с музейния магазин, практически дейности и куклен театър, музеят ви гарантира запомнящо се посещение.

Резюме

Единбург има много да предложи подготвен пътешественик. Докато пътувате този уикенд до Единбург, знайте, че не можете да покриете всички паметници, атракции на пътешественици, исторически църкви и паркове в Единбург, но докато изтръпвате от място на интерес, за да научите всичко, което можете, преди да се върнете в хотел в сърцето на Единбург да се отпусне и да се накисва във всичко, което сте научили.

Вие сте на Pinterest? Закрепете тези!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Пътуването през Словения
Next post Какво е да пътуваш в международен план по време на Ковид (Ноември 2021 г. Актуализация)