Най -добрият масаж в Бостън: Boston Massage Associates

Adventurous Kate включва партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Изображение: Grand Velas Resort

Намерих най -добрия масаж в Бостън: Boston Massage Associates на площад Copley. Не мога да препоръчам тази компания достатъчно!

Знам, че много от вас идват на този сайт за съвети в Бостън. Нека ви кажа нещо: имах много масажи в Бостън, но след като отидох в Boston Massage Associates, няма да отида никъде другаде.

Boston Massage Associates е основан от Ерик Дерико през 2009 г. За първи път отидох да видя Ерик, когато той работи за друга практика, и бях изумен от неговата техника най -добре.

Масажът беше изключително интензивен, без да е болезнен и Ерик успя да определи няколко от проблемите ми с болката, без дори да го кажа. През целия процес той обясни как всичко работи в различните мускули.

Преди да си тръгна, той ми показа разтягания, които ще намалят болката, която обикновено изпитвах в бедрата си, остатък от нараняване на краката. Беше много повече, отколкото очаквах и много повече, отколкото бях изпитал никъде другаде в Бостън!

Именно чрез Ерик научих ползите от масажната терапия. Много повече от просто MEDSPA активност, масажната терапия е начин да поддържате здравето си. Имах проблеми с гърба, защото моите сервитьорски дни в колежа и реших, че да видя хиропрактик е единственият ми вариант. Не е така. Ерик дори работи с бегачи на маратон в Бостън и триатлонисти от Ironman, за да им помогне да достигнат своя потенциал!

Вашето здраве е основният проблем в Boston Massage Associates. Всъщност, ако имате здравна застраховка, получавате 25% отстъпка. И наклона е строго забранено.

След първите си две сесии с Ерик, аз направих масаж в един от най -добрите спа в Лас Вегас – и в сравнение с Ерик, масажът на Вегас беше толкова елементарен, че почти излязох. След като преживях най -добрия масаж в Бостън, бях разглезен за цял живот!

Ерик е доста приключенски мъж в най -добрите си – той сърфира в Масачузетс насред зимата! Но освен това, той е страхотен човек – той е толкова ангажиран в филантропията и благотворителната работа, от спасяването на кучета до основаването на групи за почистване на плажа. Той дори има дни, в които всичките му доходи са дарени на благотворителни каузи, като облекчение на Хаити.

Някои хора говорят за това да направят света по -добро място – Ерик всъщност го живее. И точно това е видът на местната компания, който искам да подкрепя.

Отвъд това обичам, че офисът е удобно разположен най -добре на площад Копли, на върха на Starbucks в Boylston и Berkeley, и оценявам, че можете да насрочите срещи онлайн.

Ако планирате да проверите Бостън скоро, уверете се, че ще получите най -добрия масаж в Бостън: Boston Massage Associates. Ще ми благодарите.

Посетете уебсайта на Boston Massage Associates, за да научите много повече и да се почувствате напълно свободни да резервирате среща онлайн! Кажи на Ерик, че те изпратих.

Тази публикация беше спонсорирана от Boston Massage Associates, но всяко мнение тук е много, много мое собствено. Да се ​​прегледате място, което обичате, е най-добрият сценарий!

Получавайте актуализации по имейл от Katenever Miss Post. Отпишете се по всяко време!

Име на първо име
Последно име на Намеласт
Вашият имейл
Изпращане

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Публикация за гости: Пътуването с туини, както и ранните тийнейджъри
Next post Опитът на класа за обслужване на Avianca Airlines от Маями-Богота до Мадрид