Снощи във Филипините: луксозно семейно пребиваване в Хилтън Манила Филипини

, преди да се върна в Черна гора (където в момента живея със съпруга и котките си), прекарах последните си 3 дни със семейството си в най -новия хотел Hilton Във Филипините Хилтън Манила. Отседнах наскоро с Hilton Port Moresby в Папуа Нова Гвинея и други хотели по Хилтън по целия свят. Най -накрая получих вкус на Хилтън с марка филипинско гостоприемство!

Останах 2 нощувки в тяхната изпълнителна стая с балкон с изглед към басейна. И също така трябва да се отдадете на толкова филипинска храна, която можех да ям. Местоположението също е идеално, тъй като е близо до Naia Terminal 3 и Resorts World Manila, а също така предлагат напълно безплатна совалка, която е идеална, защото бих летяла с турски авиокомпании на терминала 3. Вижте по -долу за личния ми опит с Хилтън Манила!

Съдържание

За Хилтън Манила
Стаята
Храната
съоръжения
Услуга в Хилтън Манила
Ръководство за района на Хилтън Манила
Често задавани въпроси за Хилтън Манила
Защо обичам да отсядам в Хилтън Манила

За Хилтън Манила

Hilton Hotels имаха изключително завръщане в Манила със стилната Хилтън Манила, разположена в World Manila и Ninoy Aquino Terminal Terminal на Ninoy Aquino, тя наскоро отвори в края на 2018 г. и получи удостоверение за върхови постижения от TripAdvisor.

Това е не само фантастичен хотел в близост до летището, но и невероятно място за престой със семейството. От 357 изискани стаи или апартаменти до красивия басейн, детски зони за игра, до вкусни ресторанти. Това е успокояващо да се измъкне от всички суматони на външния свят.

Стаята

Отседнахме в изпълнителна зала на King, която има страхотен изглед към басейн и достъп до салон. На петия етаж е на петия етаж и с балкон. Стаята ми имаше голямо легло и меки възглавници пред 55-инчов LED телевизор. Тоалетната разполага с тоалетна, дъждовен душ и свободно стояща вана; Всички те са отделни. Има и диван и таблица за изследване.

Обичах и кампанията на Хилтън с целенасочена кампания. За устойчивия туризъм те оцениха усилията за запазване на водата и енергията, както и намаляване на замърсяването. Стаята разполага с сензор за движение на светлината и в хотела има забрана за пластмаса. Има и използване на стъклени бутилки с вода вместо обикновените пластмасови; Наистина е похвално!

Ето и стаи, налични в Хилтън Манила (други опции могат да бъдат с или без изглед на басейн):

Двойна стая за гости – стая с 40 м2 с две двойни легла, отделна тоалетна, вана и душ, както и зона за сядане

Кралска стая за гости-стая с 40 м2 с легло с размер на крал, отделна тоалетна, вана и душ, както и зона за сядане

Двойна изпълнителна стая – същата като двойната стая за гости, но с изпълнителни предимства

Изпълнителната стая на King – същата като стая за гости на крал, но с допълнителни изпълнителни предимства

King One Spanlor Suite-стая с 80 м2 с спалня за дневна зона за трапезария и достъп до изпълнителен салон

Крал с една спалня Deluxe Suite – стая с 90 м2, която има същите предимства като апартамента с една спалня

King One Spanlous Premium Suite – стая с 120 м2 същите предимства като апартамента с една спалня

Апартамент за губернатор на крал – стая 160 м2 с две спални (1 цар и 2 двойни легла), хол, трапезария, панорамна гледка към града и изпълнителен достъп

Храната

Както обсъждах по -рано, имахме изпълнителна зала на King, едно от изпълнителните предимства е достъпът до салона. Салонът е отворен от 6:00 до 22:00. Моето семейство и аз трябва да ядем сладкиши и да имаме неограничени коктейли през нощта. Те също имат 3 ресторанта, но най -вече ядох в ресторант Кусина, тъй като исках да ям цялата азиатска храна, която не можах да намеря в Черна гора.

Що се отнася до закуската и обяда, имахме го в кухните на Кусина, който е бюфет. Закуската беше със западна и ориенталска кухня, докато обядът имаше много повече филипински възможности. Моите лични фаворити бяха Kare-Kare, Sinigang na Salmon Belly, Lechon, Crispy Pata, Honey Prawn и Salted Egg Crab. Можете да ги накарате да приготвят вашите морски дарове въз основа на какъвто и да е стил, който искате – обикновена скара, осолено яйце, сладко и кисело и т.н.

Имам и Halo-Halo за десерт, въпреки че все още имам кашлица, защото се отдадете на филипинските си желания. Би било дълго време да опитате автентична филипинска кухня, докато сте в Черна гора.

Други десерти бяха манго саго, Путо Бумбонг, Червено кадифени торти, сладолед, Самаламиг (студени напитки) и Бибингка. Зеленчуците и Fnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 Регионални ястия, които трябва да опитате, когато отидете в Лас Вегас
Next post Инцидент в чужбина – Какво трябва да правите, когато пътувате соло?