Крайното сирене, както и рецептата за коледно дърво от маслинови

, ако Коледа е за нещо, става въпрос за храна. Както и това ядливо потапяне на коледното дърво е не само правилно радостно, както и впечатляващо, а е вкусно, както и лесно да се направи. Ето точно как да направите върховното сирене, както и рецептата за коледно дърво от маслини.

Независимо дали планирате гигантска печена пуйка или контейнер с пресни скариди за коледната си вечеря тази година, трябва да започнете нещата първо.

Обичайната чиния за сирене, както и фъстъчените купи са добре, както и добре, но ако искате нещо, което наистина ще направи впечатление, тази антипасто чиния във формата на коледно дърво е незабавен хит.

Кристина намери, както и адаптира тази рецепта от YouTube миналата година, както и всички я харесаха. Дори сглобихме един, когато нашите приятели Клеър, както и Дейв във Великобритания хвърлиха ранна коледна вечеря през септември за нас, преди да тръгнем.

Това е една от онези необичайни рецепти, които винаги изглеждат, както и винаги привличащи вниманието.

Крайното сирене, както и рецептата за коледно дърво от маслинови

Служи на голям, гладен празник или малка група два пъти! Ще се съхранява добре в хладилника, ако не се яде наведнъж.

Ето какво ви трябва:

2x големи блокове крема сирене (4 чаши) – не купувайте разпръснатия вид

1 чаша изсушени от слънце домати-нарязани

½ чаша мариновани артишок, както и капсикум

100 g салами – фино нарязан

1 с. Л. Френска лукова супа смес (или чесън на прах, лук на прах, сол на вкус)

2 чаши смесени екологични, както и черни копчета маслини

2-3 пръчки от розмарин

Листа от босилек

Ето какво правите:

1. В голяма купа смесете крема сиренето, изсушени от слънце домати, артишок, капсикум, салам, както и френската супа се смесват, докато се комбинират добре. Можете също така да добавите малко от маслото от маринованите артишоки, но не толкова добре, колкото и да направи крема сиренето и течащо.

2. Изключете сместа върху лист от прилепнал филм, огромен, за да увиете цялата смес. Започнете да масажирате сместа в груба форма на конуса. Направете го толкова висок, колкото искате, но имайте предвид сиренето си, както и маслиновото коледно дърво трябва да има форма в хладилника.

3. Внимателно преместете конуса сирене върху чинията, на която ще го сервирате, както и изгладете страните с нож или гърба на лъжица. Малко вода върху метала ще спре ножа или лъжицата да се залепват.

4. Натиснете маслините в повърхността на конуса нагоре, докато не бъде напълно покрит, след това откъснете малки клончета от розмарин, както и ги натиснете в пространствата между маслините. След това натиснете и листата на босилека в пространства.

5. В хладилник за един час или нагоре, докато крема сиренето се постави. Сервирайте с бисквити или нарязана френска пръчка.

Алтернативи, както и неща, които трябва да се отбележи:

– Въпреки че розмаринът изглежда наистина ефективен, той не е изключително ядлив. Използването на босилек също или дори вместо розмаринът прави нещата по -лесни. Също така мирише наистина добре.

– Вместо да добавяте салами, опитайте пушена сьомга или пъстърва. Можете също така да изключите френския лук микс за опушена червена паприка, както и чили за повече мексиканско усещане.

– За вегетарианците оставете саламите (или алтернативите на рибата), както и проверете, за да се уверите, че крема сиренето е вегетарианско. Повечето крема сирене нямат сиренето в него, но някои могат.

-Това е подходящо за целиакия, както и за диетите без глутен.

Когато сервирате сиренето си, както и маслиновото коледно дърво, може да откриете, че никой не желае да отидете много първо в яденето на всякакъв тип от този шедьовър. Изглежда също така страхотно да се смущава. Също така е трудно да разберете откъде да започнете!

Това е страхотна концепция (след като всички са го направили снимки – както и всички ще го направят!), За да отидат първо, както и да се изгреят малко, за да се търкаля сферата.

Ако всичко не се яде, останалата част от сиренето, както и маслиновото коледно дърво, могат да се върнат в хладилника, както и все пак ще бъдат чудесни за няколко дни … ако трае толкова дълго.

Имате ли любима рецепта, която обичате да давате празника всяка година? Споделете го с нас в коментарите!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Къде да отседнете в Мъди, когато искате лукс, история, както и удобство
Next post Отмъщение за пътуване с хитове – къде мечтаеш?