7 подаръци за Деня на бащата, които ще направят неговия ден

, обичаме да откриваме подаръци за Деня на бащата, които надхвърлят предвидимите чорапи, инструменти, както и тениски. Тази година имаме някои невероятни подаръци за Деня на бащата, които са не само мъжествени, колкото и да са забавни, и трудни, както и стилни.

В Австралия, както и в Нова Зеландия, Денят на бащата пада още в първата неделя на септември. Въпреки това в целия свят татковците са почитани на всички различни дати през цялата година, от 14 март в Иран до 5 декември в Тайланд.

Време е, когато можем да предоставим кимване на признание на стария човек, както и да му кажем, че оценяваме това, което е направил за нас.

И ако искате да осигурите повече от просто кимване, но вярвате, че той трябва да има малко повече, отколкото толкова и да се яве, както и шест опаковки от типична бира, точно тук са нашите топ 7 подаръци за Ден на бащата, които татко ще хареса – Трудното нещо ще бъде да изберете кой да му осигурите!

7 подаръци за деня на бащата, които ще направят деня му

Нещо уиски

За таткото, който обича уиски, никога не е имало много по -добро време. Проверете моите много обичани подаръци за Деня на бащата в отдела за уиски.

Дестилерия на железопътния навес на Timboon, Vic – Wiskey Single Malt Aussie

Австралийското уиски никога не е било много по -добро, отколкото сега, както и единичният малц, идващ от дестилерията на железопътния навес в Тимбон, е потвърждение за това. Не само това уиски е перфектният израз на уиски в стила на шотландски стил, историческото наследство на дестилерията е кушено в бутони, прикрити операции на властите, престрелки, както и маскировки.

Що се отнася до уискито, това е изключителен пример за Aussie Single Malt. Пресен, нос на Appley с гладки, почти кремообразни предни нотки, както и смели, шоколадови, дървесни аромати преминават. Бившите варели, които дестилерията са използвали за стареене на това уиски, наистина са изпълнили задачата, както и щедрите 41%ABV оставя прекрасно изтръпване на устните. Това е красота на капка.

Пазарувайте го: Timboon Port Expression Single Malt Australian Whiskey $ 155

Гравирана бутилка от резерват Woodford

Фантастичният стар уиски домашен резерват Woodford живее в сърцето на района на Бурбон в Кентъки. Това е не-мозъчен за националния ден на татко, но Woodford Reserve също използва допълнителна услуга, където можете да добавите лично съобщение на бутилката.

За 10 долара можете да персонализирате бутилката с гравиране (66 знака макс.), Както и да го направите нещо, което татко ще запази по -дълго, отколкото обикновено би бутилка уиски!

Пазарувайте го: Woodford Reserve Bourbon, гравирана бутилка $ 75

Glenfiddich IPA експеримент

От друга страна, ако баща ви предпочита бирата или той не може да реши между бира или уиски, какво точно ще кажете за компромис? Може да имате предвид преди няколко месеца, г -жа Romance, както и аз заснех този онлайн видеоклип във Facebook, дегустирайки новото уиски на Glenfiddich The IPA експеримента.

Това изключително страхотно намаление вижда традиционния единичен малц Glenfiddich, узрял в IPA Basks, оставяйки великолепни хапчета нотки в уискито. Умен, вкусен, както и по-скоро различен-не разбирам уиски, обичащ татко, който може да премине това!

Пазарувайте го: Glenfiddich IPA експеримент $ 130

Нещо, което да се излее

От гледна точка на любителя на уискито разбирам, че има нещо в това да имате собствена специална чаша, от която да отпиете бакшиш. Ето една чаша в собствен клас.

MAP-гравирани уиски тумблери

За таткото, който обича уискито си почти толкова, колкото пътуването си, тази чаша с уиски с опция от различни градски карти, вградени в него, обхваща всичко.

Имам няколко много обичани чаши вкъщи, но стъклена чаша с лондонска карта на нея би било страхотно … госпожа романтика, надявам се да слушате!

Пазарувайте го: Градска карта оформена уиски стъкло £ 14,99 (приблизително $ 25)

Нещо пикантно

Ако татко се радва на триумфа на изтръпването на езика на яденето на нещо пикантно, тази марка е глава, рамене, както и тире за чаша мляко над всеки друг, който съм опитвал.

Чипс от дъжд на Блеър, както и сос

Има малко история зад тази специфична марка продукти на Chilli – но малкото е, че съм паднал като с чипс от пипер на пипер на Blair’s Death Rain Habanero, тъй като ми дадоха хълцане на лют червен пипер! Повечето чипове, които заявяват, че са горещи, са разговори, както и без панталони, но те наистина носят панталоните тук. Горещи панталони, ако щете!

Сосът също е сериозни неща – вие изисквате само намаление или две да превърнете всичко от вана супа в тенджера с къри в нещо, което дори Омир би пъхрил. По някакъв начин все още има много аромат зад изключителното топло.

Така че, ако татко го харесва горещо, не можете да сбъркате с тази марка. Те са базирани в Щатите, но в повечето страни има домашни търговци. Австралия се нарича руса лют червен пипер, както и те са страхотни!

Пазарувайте го: Продукти за дъжд на Блеър на Блеър

Нещо стилно

Г -жа Romance, както и аз, когато чух разговор между две жени, които говорят за портфейли. Единият от тях каза на другия, че никога не си купувате портфейл; Това е нещо, което хората провикватДе ти. Това е заседнало с нас, така че тук има няколко великолепни варианта на татко, за да запази парите си.

Пол Смит @ Източен Дайн

Г -жа Романс съвсем наскоро получи този бюджет за мен, както и ми харесва. Великолепните, както и традиционните цветове на Пол Смит придават малко забавление към гладкия стил.

Пол Смит е една от моите много обичани марки, но понякога те са с грешен размер за Aussie Money. Това отговаря на всички деноминации на австралийски долари.

Пазарувайте го: Бюджет на Пол Смит в East Dane $ 286

Мон портмоне – Мъжки кожени портфейли

Портината на Мон има великолепно разнообразие от мъжки портфейли. Обичам да поддържам моята възможно най -проста – нито една секция за монети, както и да няма нещо със среден капак. Те също така правят великолепния багаж идентифицира, че баща ви може да хареса, ако той е този, който часовници нагоре по въздушните мили.

Тези хора са австралийска марка, както и използват висококачествена италианска кожа. Можете също така да добавите монограми или дори емоджи в ъгъла на бюджета или върху багажния етикет, което е доста готино.

Пазарувайте го: Мъжки кожени портфейли $ 99 – $ 149

Нещо за четене

Всеки човек, който си струва солта, се радва на страхотна книга, но откриването на татко този, който иска, е минно поле. Вместо това му вземете цяла книжарница, от която да изберете.

KOBO E-четец

Що се отнася до електронните четци, няма много възможности за избор. Kindle на Amazon е един, но ако искате да проверите всичко, което не е от книжарницата на Amazon, ще го откриете сложно.

Кобо е много по -гъвкав; Можете дори да вземете назаем електронни книги от вашата регионална библиотека чрез вашия Kobo, който е блестящ.

Но най -доброто нещо за сегашното кобо е, че е водоустойчив. Харесва ми концепцията да го заведа на плажа или да седя във ваната, както и да не се налага да се занимавам с пясък или вода да влезе в него. В интерес на истината можете да оставите Kobo Aura H2O в метър вода за цели 30 минути … не сте сигурни защо ще направите това, колкото и да можете!

Пазарувайте го: Kobo Aura H2O – $ 239,95

Честит ден на бащата на всички татковци там. Надяваме се, че това ръководство за подаръците на Деня на бащата ви е донесло нещо, което обичате.

Какви са вашите планове за Деня на бащата? Какво смятате, че е най -добрият подарък за татко в националния му ден – различен от както и уважение, разбира се! Кажете ни в коментарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Проучването на националния парк Koh Lanta
Next post 3 стъпки, които трябва да предприемете, преди вашият тийнейджър да започне шофирането