Северният край на Бостън в черно, както и бяло

приключенска Кейт съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка с тези връзки, ще направя компенсация без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Големи новини: След години попълването на този блог с моите снимки на iPhone, аз надградих до първия си DSLR! Сега съм горд собственик на Nikon D5100 и обектив на Tamron 17-50, като последното предложение от моя прекрасен професионален фотограф добър приятел Ed.

Тялото на камерата се продава за 496,95 долара без зададения обектив (купих го, използван „като нов“ от Amazon за 439 долара с доставка), обективът за 499 долара (купих го, използван „като нов“ от Amazon за 400,49 долара с доставка).

Закупена също: UV филтър ($ 12,68), поляризационен филтър (8,05 долара), комплект за почистване на камерата ($ 9.99), както и карта с памет 32 GB ($ 23,98).

Ръчна стрелба

От моите добри приятели е шампион по снимане в ръководството, както и настоява от самото начало, че снимам само в ръчно, като измислям криптичните комбинации от бленда, скоростта на затвора, както и ISO, за да осигуря възможно най -добрата експозиция . Той щеше да се обърне, ако ме видя тайно да премести камерата в автоматично!

Това е малко разочароващо, особено след като беше толкова използван за снимане на каквото и да е на моя iPhone, но аз ставам много по -добър в това. А камерата, както и обектива наистина са прекрасни. Ето няколко снимки, които направих в Северния край вчера.

Северният край

Повечето хора, които виждат Бостън, заявяват, че Северният край е техният предпочитан квартал. Това е една от най -старите общности в Бостън, както и докато това беше първостепенно имение по времето на американската революция, той влезе в упадък, както и в крайна сметка се държи за различни етнически малцинства – свободните чернокожи, ирландците по времето от глада, португалците, източноевропейски евреи. В средата на 19 век италианците дойдоха-както и те никога не са напускали.

Днес северният край е фантастично живописен, както и все още е къща на много италианци. Това винаги ще е така? Разпитвам го. North End е доста достъпен в сравнение с другите общности в центъра на града (отчасти от това, че апартаментите са толкова малки), така че в крайна сметка е прогресивно да се присвива с елегантни магазини, както и с йога студия.

Но засега North End е невероятно италианско място. Hanover Street е основното влачене, както и е пълно с повече италиански ресторанти, както и кафенета, отколкото можете да преброите.

Винаги ме изненадва, че Бостън е толкова строг по отношение на нощния живот – не можете да получите алкохол никъде след 2 часа сутринта, T се изключва в 12:30 сутринта, както и Happy Hour наистина е забранено – но все пак шезлонгите за пури изобилстват. Северният край е къща за няколко от тях, общо с гигантски знаци за пури.

Направих време за разглеждане малко в началото на тази година-районът в Бостън имаше дълга, късна зима, така че изключително малко дървета цъфтят, въпреки че е в средата на април. Този, на върха на мирната градина на Сейнт Леонард, беше славно изключение!

Най -доброто място за сядане, както и да вземете питие или десерт? Caffe Vittoria на улица Хановер. Харесвам това кафене. Докато повечето кафенета в италиански стил са нахални, това е истинската сделка. А тяхното капучино е най -доброто в Бостън.

Северният край е къща за много италиански ресторанти – някои са страхотни; Някои са туристически капани. Но ако търсите наистина приятна (и скъпа) храна, Mamma Maria, на снимката по -горе, винаги изглежда да оглавява всички списъци на критиците.

Моите лични препоръки? Pizzeria Regina за отлична пица, както и приятна атмосфера, Caffe Pompeii за ниско ключово евтино изживяване, Taranta за италианско-перуански синтез, както и Neptune Oyster за невероятни морски дарове (помислете за мразовити стриди, както и гореща ролка на омара).

Италианският начин на мислене царува.

Това не е само стара врата – това е вратата на Пол Ревере. Той е най -известният жител на Северния край, както и домът му е видна спирка по пътеката за гъвкавост.

Тук той е възпоменан, докато жестикулира в посока на старата Северна църква. „Един, ако по суша, две, ако по море“ се отнася до фенерите, които бяха запалени в старата Северна църква – два фенера означават, че британската армия нахлува по море. Съвсем наскоро открих, че те са осветени само за по -малко от минута, така че не, че да предизвикат подозрението на британците.

Пол Ревере, както и Уилям Дауес, партньорът на Ревере, както и несещ герой, ако някога е имало такъв, се возил на всяко село Мидълсекс, както и фермата, предупреждавайки колонистите да се подготвят като милиция.

След като се разхождате наоколо, както и вземете историята, вземете някои италиански вкусотии в един от многото магазини в града. Това е взето в съвременникаnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Рецепта за каша на Rhubarb Eton с джина на Уорнър
Next post 10 Най -добри неща за правене в Aegina, Гърция [с предложени обиколки]