Следващото ми приключение: обикаляйки земното кълбо!

Adventurous Kate съдържа партньорски връзки. Ако направите покупка с тези връзки, ще направя компенсация без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Радвам се да разкрия, че от юни Марио, както и аз тръгвам на пътешествие по целия свят! И ние го правим с цел: разказваме историите на хората по света с портретна фотография на Марио от пет години.

Ние струвам на година на път – само ние, нашите камери, нашите компютри, както и света.

Това лудо ли е?

Знаеш ли, тъй като планирам пътуване с някой, с когото се срещам само шест месеца?

Някои биха повярвали така. Но повярвайте ми, когато заявявам, че това пътуване най -вероятно е една от по -здравите, както и „нормалните“ части от нашите отношения. (И ние го планирахме по -малко от един ден в отношенията си.) Ние се разбираме блестящо, както и в точно същото време връзката ни е красиво нетрадиционна.

Когато за първи път задоволих Марио, прекарах три дни, бягайки от него, откакто се ужасих – веднага разбрах, че той ще променя живота ми, както и се страхувах от това, което ще доведе до това. Тогава спрях да провеждам дълго, за да провеждам разговор с него, както и след като се събрахме в Лондон, открих, че той е повече, отколкото някога съм мечтал да се надявам. Всъщност вярвах, че хора като Марио не са съществували. Колко греших.

И тъй като сме заедно, вече сме пътували до Стокхолм, Глазгоу, Париж, Единбург, както и Берлин. Тъй като тази публикация върви на живо, ние сме на нашия метод към САЩ – нашата шеста държава заедно, ако броите Португалия, където се срещнахме.

(Бях толкова разтревожен, когато той направи тази снимка, че вярвах, че може да се размина. По -късно той ми каза, че е също толкова нервен.)

Някой, когато ми каза световното турне

Марио управлява сайт, наречен някой, когато ми каза. Всеки ден в продължение на почти шест години той поставя нова черна, както и бяла картина на човек, който държи индикация, включваща цитат, който някой, когато им е казал – нещо, което винаги са си спомнили.

Понякога са смешни.

Понякога са тъжни.

Но те винаги са смислени.

Телефон се обаждам на пазача на нашите тайни. Хората се отварят толкова, колкото него за секунди, както и често му казват неща, които никога не са казвали на никой друг.

Години наред Марио мечтае да прави снимки за някого, когато ми каза по целия свят. Като журналист в Би Би Си, той има избор да направи целогодишна почивка в кариерата, както и задачата му ще го чака, когато се върне.

Това винаги щеше да бъде мечтаният проект на Марио, както и истината, която доволни, когато го направихме, беше невероятно щастливо време. Той е превърнат в съвместно преживяване между нас. Харесва ми предизвикателство, както и съм развълнуван да му помогна да получи 1000 нови снимки от цял ​​свят.

Ние изискваме вашата помощ

Това пътуване е партньорство между Марио, както и неговите фенове на SOTM. През голяма част от пътуването ние оставаме с читателите на SOTM, удовлетворявайки техните приятели, както и семейства, както и да включим възможно най -много хора в работата.

За да направим тази работа, ние изискваме вашата помощ.

Ще живеете ли във всеки тип дестинации, които посещаваме? Можем ли да ви снимаме за някого, когато ми каза? Бихте ли могли да доведете приятелите си? Бихте ли ни показали какво прави родния ви град специален?
Имате ли група, която можем да снимаме? Марио постоянно ходи на групови събития точно тук, в Лондон, за да прави снимки, тъй като е ефективно да се получат редица хора наведнъж. Имате ли група приятели, които можем да удовлетворим в бар? Можем ли да отидем до удовлетворяването на организация, в която сте част? Можем ли да отидем в офиса ви?
Бихте ли могли да дойдете на нашите срещи? Ние провеждаме засегнати срещи в редица градове, популяризирани с CouchSurfing, както и в регионални групи. Ще направим SOTM снимки на хората както на видно, така и на фотогенично място във вашия град, ще получим истории на всички, както и да се отправим към бар или кафене след това.
Работите ли в медиите? Търсим обиколката на SOTM, за да получим защита в дестинациите, които посещаваме, както и отвъд. Бихте ли ни функционирали?

Ако мислите за какъвто и да е тип от това, не се колебайте да се свържете с мен или да се свържете с Марио.

За да бъдете актуализирани: Следвайте някого, когато ми каза и приключенската Кейт във Facebook, спазвайте Марио, както и мен в Twitter, както и индикация за моя бюлетин.

И така, къде отиваме?

Тук идват страхотните неща! Ще постигнем общо около 20-25 държави. Иnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 4 причини да резервирате наем за ваканционни клубове на Disney за следващото ви пътуване на Disney
Next post Следобед в зоологическата градина в Орегон в Портланд