Хотел 7 – Много модерен бутиков хотел

Adventurous Kate включва партньорски връзки. Ако направите покупка чрез тези връзки, аз ще спечеля комисионна без допълнителни разходи за вас. Благодаря!

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

За най -новия си престой в Париж исках да остана някъде специален – в идеалния случай, в модерен бутиков хотел. Когато намерих хотел 7, аз не само получих желанието си – трябва да видя един от най -модерните хотели, които съм виждал!

Само стаите на хотел 7 са произведения на изкуството – но ако резервирате един от апартаментите, вие сте за нещо наистина специално.

Останах в апартамента за включване/изключване.

На пръв поглед това беше красив и луксозен апартамент. (Това легло! Този килим! Тези възглавници!)

И тогава осъзнавате само защо се нарича Suite On/Off – има два стила!

Включено е! Изключено е! С трептене на превключвател, замръзналите врати излизат чисти, разкривайки горския декорация вътре.

Също така е смешно, ако вашият спътник на пътуването реши да се скрие в един от килерите, докато вратите са замразени, след това се оформя, когато натиснете бутон.

Трикът за включване/изключване не беше единственото лакомство в апартамента. Вижте банята:

Изключете светлините, включете светлината на дъгата и тоалетната се превръща в дискотека!

Едно нещо, което ми се иска, апартаментът е имал стойка за душа-не само на ръчна дюза. Знам, че французите избират ръчни душове, но това изглежда като малки допълнения, които биха могли да направят голяма разлика за клиентите, които просто искат да застанат под горещ душ след дълъг ден на разглеждане.

Апартаментът имаше някои удобства, които обичах:

Еспресо устройство с неограничени порции

Док ihome за iPod и iPhone

Безплатен wifi (макар това да е необходимо за всички хотели, ще се изумите колко много все още не са!)

Щракнете тук, за да видите много повече от апартамента за включване/изключване на сайта на хотел 7.

Мислите ли, че моят апартамент беше луд? Вижте Marie Antoinette Suite, Suite 007 и Alice in Wonderland Suite!

Стилът се простира до всеки сантиметър в хотела, включително бара на долния етаж.

Както можете да видите, хотелът приема своя дизайн много сериозно. Обичах неочакваните щрихи на стила – като асансьора, който беше облицовано в деним!

Закуската струва допълнително и може да се сервира в стаята, в бара или в стил бюфет в трапезарията. Нямаше много по отношение на горещите предмети – помислете за това като за подобрена континентална закуска – но те имаха голямо разнообразие от печива, включително макарони!

Хотел 7 се намира в латинския квартал – 5em Arrondissement. Това е страхотно, централно място и няма да струва толкова много за получаване на такси от тук до другаде.

Но ако пътувате самостоятелно, имайте предвид, че Булевард Порт-Роял се изоставя през нощта. Намира се на около 8-10 минути пеша по булевард Порт-Роял или от спирките на Порт-Роял или Лес Гобелинс. Маршрутът от станция Люксембург е малко по -дълъг, но малко по -обитаван.

Обичах този хотел и ако пътувате до Париж за специален повод, това е изключителен избор. Само дизайнът ще ви взриви, а отличната, усмихната услуга е добре дошло пристигане за Париж. Вече искам да се върна и ако хотел 7 е някаква индикация, сигурен съм, че останалите хотели на Elegancia са също толкова зашеметяващи!

Много благодаря на хотела 7 и Elegancia Hotels за това, че ме домакинстваха в Париж. Всички мнения, както винаги, са мои собствени.

Получавайте актуализации по имейл от Katenever Miss Post. Отпишете се по всяко време!

Име на първо име
Последно име на Намеласт
Вашият имейл
Изпращане

Споделете в Twitter
Споделям във Фейсбук
Споделете на Pinterest
Споделете по имейл

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 места, които трябва да проверите в Пърт, Австралия @ladyandtramper
Next post Пристигане във Филипините по време на Covid – протоколи, изисквания и подробности за карантинната