Вижте много очарователния град в света – пощенски картички от Венеция, Италия

Венеция е град, който изглежда произвежда туристи, но под тълпите има истинско сърце. Елате, както и разгледайте малките алеи, както и канали, които съдържат този известен италиански град, който трябва да посетите. Точно тук са няколко от нашите предпочитани кадри, както и спомени от един от наистина очарователните градове в света.

От върха на кулата на Сейнт Марк до стъпалата на моста Риалто, Венеция е едно от онези необичайни места в света, което се чувства като жив музей – или много по -точно жива галерия.

Това е малко въпроси, толкова много стихотворения, книги, филми, както и картини имат Венеция като централен герой.

Море от теракота покриви, водни пътища, зашити с малки мостове, както и улици, както и канали, толкова тесни, че има едва ли площ, за да дишат сградите. Лесно е да се изгубите, докато се лутате, но именно там започва истинското забавление на Венеция.

Изгубете се във Венеция – откриване на сърцето на града

Сега съм бил във Венеция – със семейството си, както и заедно с Джим – както и всеки път, когато видя нещо ново. Дори да пътувате по точно същия път, ще забележите различни неща, удовлетворяват нови хора, както и ще отнемат съвсем друга страна на Венеция.

И най -същественото нещо, което трябва да имате предвид, е да се измъкнете от основните пътешественици на Венеция, не означава, че сте далеч от най -прекрасните части.

Всъщност много от времето, което е по -скоро противно, както и вие ще имате всичко и за себе си.

Споделихме нашите 5 неща, които трябва да изпълнявате във Венеция, както и ние стоим до тези, но наистина искахме да се съсредоточим върху това допълнително предложение за даване на време за скитане.

Предлагаме да избягвате надигащите се през лятното тълпи, както и да се опитате да планирате вашия преглед на есента или пролетта вместо това. Ако видите през зимата, ще откриете, че някои места са затворени, но ще имате града за себе си.

Затова поставете картата си, вземете билета си с Vaporetto, както и облечете удобни обувки. Венеция е очарователен град, който се нуждае от много повече от екскурзоводско пътуване, за да го изживее истински.

И ако сега не можете да стигнете до Венеция, ето нашите пощенски картички от Венеция.

Били ли сте във Венеция? Какво беше вашето любимо място? Кажете ни в коментарите!

Ps. Може да харесвате и тези съобщения в Италия –

Как да открием истинската Италия

Най -добрият метод за заобикаляне на Венеция

Как да закупите кафе в Италия

Как да прекарате една седмица в Тоскана

И за много повече от нашите пощенски картички от … серия, щракнете тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Най-доброто от 2018 г.-15 от вашите много обичани коледни истории за пътуване, храна и романтика
Next post Snug в града – къде да отседнете в Мелбърн CBD, който се чувства като дом