Майсторски клас за коса, нов джин, както и първият ни рожден ден!

Не след дълго, докато този изключително мост ще избухне с фойерверки на стойност милиони долари. Наистина не мога да повярвам къде е отишла тази година … но това беше доста страхотно, като цяло.

Caroline Childerley от наскоро създадения, но вече много обичан сайт The Gin Queen ни постави на този нов джин: Четири стълба. Това е варенето на Мелбърн, както и сега сме големи фенове. Нямаме търпение да слезем до тяхната дестилерия, както и да ги проверим.

Ние сме в Rook в CBD на Сидни за събитието в Сидни на четири стълба. Започваме бавно с страхотен ol ‘g & t.

Изключително много се наслаждаваме на нашия Gat, така че се придвижваме бързо към предпочитаното си джин-капнек: Мартини. Те го сервират с обрат на оранжево в кътче. Добре съм с това. Особено, тъй като комплиментира цитрусовите аромати в четирите стълба.

За повече дегустационни бележки, както и по-добро описание от първа ръка на този нов, отличен бакшиш, се насочете към кралицата на джина. Тя харесва тези неща дори повече от нас!

След събитието с четири стълба джин, се отправяме към дома. Намирам, че днес г-жа романтика е била „печене на прокрасти“. Тя е съборила партида от изписани брашно кифли! Топ чекмедже, г -жа R!

Тази сутрин излизаме на кратка разходка, за да премахнем главите си за това, което ще бъде ден на трудна работа. Тръгваме към Хайд Парк. В града е зрелищна сутрин. Проверете това синьо небе!

На нашите скитания идваме при монолита в Хайд Парк. Предполага се, че ще отбележи мъртвия център на града … макар че вече не съм сигурен, че това е вярно. Когато отново обаче, как е това синьо небе? Това беше публикувано с помощта на филтри или ефекти. Невероятно.

Страната на нещата на г-жа Романс-романтиката на косата-е непрекъснато силата на силата на косата-не, не вярвам, че и това е нещо. Както и да е, тази вечер тя предоставя майсторски клас в образованието за опашка. Изскачащият магазин на Etsy на улица Castlereagh организира пространство.

Стигаме там малко по -рано, за да получим каквато и да е настройка, както и да попълним Goodie Bags, които г -жа R ще осигури като част от класа. Аз съм фотограф на събитието. Не, не съм нервен. Нервен си … нервен … Нели …

Класът по опашка е в ход, както и г -жа R има новите си стажанти, докато се извива, завои, както и завърта ключалките си, както и разлива триковете до перфектно пони. Тя заявява, че не е учителка, но вярвам, че получава бръмченето, което всички правят, когато са отпред, както и преподават.

Получаваме къща от класа, както и г -жа R е на ролка! Тя разбива тази вкусна храна на Барамунди с киноа, капсикум, както и салата от авокадо. Учуден съм!

Тази пратка се случва тази сутрин. Някой отново купува в интернет. както и не за коледни подаръци. Г -жа Romance винаги има страхотна причина за нови бижута – уроци за коса, видеоклипове, събития … Предвиждах спор за това, както и просто да приеме нейния вкус в Bling!

Тази вечер вървим по отделните си пътища. Г -жа Romance се отправя към питие с жените, както и аз съм навън за коледното къри на моя футболен (футбол, ако ще).

Г -жа R влиза директно в искрянето. добра работа!

Междувременно имам шест стрела бира, с която да предложа.

Снимки на къри рядко изглеждат добре. Поради тази причина пропуснах снимки на вечерята си. Това, както и истината, че моите приятели са всички прасета, както и нямаше много време да направя снимка, преди да изчезне много.

От друга страна, бургер на г -жа R от Chur Burger, изглежда изключителен – въпреки че се съмнявам дали е около много по -дълго от моето къри!

Г -жа Romance, както и нейните фотографски умения са сила, с която трябва да се съобразявате. Не само правенето на снимките, както и композицията, но това, което прави с тях след това … тя има толкова много идеи!

Това трябва да е един от любимите ми публикации – тя ми каза тези неща, преди да съм все още увлечен да го чета! Пет забавни неща, свързани с вашите празнични снимки – проверете го сега, ако още не сте го направили!

Това е странно състояние на старо време, умно на пристанището тази сутрин. Все още съм в леглото, но г -жа R е навън, както и за упражненията.

След неуспешния ми опит да купя г -жа R годишната си доза божури миналата седмица (тези, които купих, не се отвори, както току -що започнах да гние) се връщам обратно към нашите цветари, както и да опитам отново. Този път около собственика на магазина избира най -доброто от това, което има. Г -жа R е много щастлива.

Винаги ме изненадва, че въздействието малко цветя може да окаже върху нея. Дори след като написахме тази публикация заедно за това, когато купувам нейните цветя. Все още не го разбирайте наистина!

Обядът винаги е малко болка, за която да се съгласим. Обикновено не мога да се притеснявам от това в наши дни, както и просто искам да продължа да работя. Г -жа Романтика обаче получава лоша ситуация на „ханга“, ако не поддържа приема на храна! Между другото, Hangry се обяснява тук: Той каза, тя каза: Какво да правите, когато партньорът ви получава Hangry.

За да предотвратя физическата болка, отвеждам г -жа R в съседство с малко японско кафене, нареченоОригами. Тази кутия Bento е 12 долара, както и е така пълнеща, тя не може да на повърхността си всичко!

Дата вечер! Тръгваме към кино. Въпреки това, вместо да отидем на обичайните екрани с огромна верига, се отправяме към Лейххард към киното на двореца. Той е отворен само от 22 декември след огромна сделка с Lift.

Имаме прекрасна вечер – особено, тъй като има само двама други хора на нашия кино екран, както и ни е позволено да вземем смесена напитка и на нашите места. Между другото, гравитацията със Сандра Бълок, както и с Джордж Клуни е блестяща. Стресиращ, малко блестящ!

Тази сутрин получаваме непредвидена пратка: Весела коледна бутилка от балончета! Кажете благодарение на изключително много Анжелика, както и Скот от директни винарски изби за тази прекрасна бутилка Calappiano 18 Carat Prosecco.

Петък е – или трябва да бъде – винаги ден на кръчмата! Не мога да повярвам в какъвто и да е тип кръчма, в който предпочитам да съм от хотел Royal Albert в Surry Hills. Особено, когато са го монтирали с подходящи неща за кръчма като месинги на конете, както и с огледални индикации като този.

Тръгваме към Balmain за прощален брънч с жизнената Стефа от lipstickandcake.com. Ядем в Казба на улица „Дарлинг“, невероятно място, обслужващо вкусна храна от Близкия Изток в неделя до събота.

Това е моето агнешко тагин за един с пита, както и турски хляб. Толкова вкусно!

Г -жа Romance се вписва във фритер с бракониетно яйце, спанак, както и пикантен сос от капсикум със свинско покритие на корема отстрани.

И тримата избрахме, че би било грубо да нямаме една от легендарните палачинки на Казба. Това има малини, както и парчета шоколад с него, карамелен сос, под него, както и с него, както и огромно петно ​​от сладолед от Choc отгоре. Сърце-конфликтиращо брилянтно!

Днес е един година рожден ден на Mrandmrsromance.com! Както вече казах, не можем да повярваме точно колко бързо тази година изчезна. За да отпразнуваме рождения ден на нашия сайт, ние изпълняваме награда от бутилка Veuve Clicquot-нашето любимо шампанско-на един човек. Просто трябва да изберете любимата си снимка от нашата емисия в Instagram, както и да я репостирате.

Упътванията са точно тук, в нашия пост за раздаване.

Късмет!

Излизаме на вечеря при нашия регионален италиански – Парма Кукина. Г -жа Romance получава сферата, която се търкаля с Aperol Spritz. Моят аперитиво от опция е негрони. И двете са отлични … за разлика от моите снимки на нашата храна, поради което нямаме никакъв вид снимки.

Срамота е. Нашият смесен антипасто е пълен с асортирани меса, сирене, изсушени на слънце домати, пушена сьомга, както и хлябът е страхотен. Тогава филето от сьомга на г -жа Романс също е изключително добро, с приятна хрупкава кожа, сервирана с аспержи, както и салата с червен лук.

Моите ньокчети обаче са гениални. Тя включва парчета италианска наденица, както и петна от най -любимото ми сирене: Stracchino. Ако не сте чували за това преди, погледнете къде можете да получите. Вкусно е!

Ето нашата оценка за италианския ресторант Parma Cucina за повече информация.

Успех с конкуренцията, както и за отлична седмица!

Изображения от г -н, както и г -жа Romance чрез Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance, както и на програма @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Истината за екстремните бюджетни пътувания
Next post Как практически ми беше забранено от Виетнам