Борба с болестта на движението на пътни пътувания

Нищо не може да промени пътешествие от невероятно до ужасно като пристъп на болест на движението. Дори и най -опитът от пътните воини вероятно е срещал това нещастно чувство, лично или с пътник.

От криви пътища до липса на чист въздух, бременност или общо неразположение, ето някои предложения и трикове, които сме използвали в продължение на много години и през многобройни километри.

Носете групи за болест на движението

Първо, винаги имайте поне един пакет ленти за болест в движението във вашата ръкавица. Харесваме общия сорт Blue Sea Band, предназначен за круизи и екскурзии с лодка. Ако тръгнете по особено ветровит път, преминете ги преди време.

Имайте чанта за събиране на повръщания или кофа с капак!

Винаги имайте колекция за повръщане/чанта в обхвата. Горещо препоръчваме услуга с капак. В миналото сме използвали пластмасови кофи за сладолед, но нещо, разработено за премахване на миризмата, е бонус. Не се привързвайте твърде много към този артикул; Най -добре е, ако можете да го изхвърлите, изплакнете го или го изхвърлите.

Ограничете книги, електронни джаджи и DVD -та

За деца, предразположени към болест на движението, насърчавайте да погледнете през прозореца и ограничете четенето и използването на електронни устройства. Веднъж имахме автомобил под наем с DVD плейър и научихме по трудния начин, по който най -младият ни не можеше да се справи с комбинацията от филма и задната седалка (най -лошата циркулация на въздуха).

Пресният въздух е ключов

Уверете се, че всички пътници получават изобилие от пресни, циркулиращи, въздух и имат под ръка бутилка с вода или прозрачна сода и бисквити. Множество хора препоръчват джинджифил или продукт като джин джинове за някой, който се чувства особено гаден. Използвах джина, когато бях бременна и те помогнаха да сваля ръба от моята сутрешна болест в първия триместър по време на дълги пътни пътувания.

Когато е необходимо, вземете лекарства

Последно, препарат продуктът като Meclizine са необходимост за хора, които знаят, че не могат да оцелеят в дълго пътуване без пълна мизерия за болест на движението. Уверете се, че прочетете противопоказанията с лекарствата; Meclizine може да ви накара да сънлив (уверете се, че този възрастен пътник седи на предната седалка, но не и зад волана).

Вземете почивки

Като цяло, седенето в автомобила с часове наред е трудно за тялото, пикочния мехур и стомаха! Слушайте тялото си и децата си (все още ли сме там?!

Имате ли насоки за борба или контролиране на болестта на движението при пътуване? Оставете коментар по -долу.

Щастливи пътеки!

Основна функция Фото кредит:

Свързани

Нещата, които трябва да бъдат подредени, преди да излезете на път за път на къмпинг Tripa Tripa, е едно от най -вълнуващите бягства през уикенда. Ако обичате да пътувате, тогава пътуванията през уикенда ви предлагат с достатъчно възможности да прекарате малко време със семейството си. Също така хората, които се интересуват от фотография, продължават да търсят възможности да се впуснат в пътни пътувания. Ако ви харесва …
30 ноември 2019 г. „Пост за гости“

Пътуване до най -голямата американска магистрала Sea Lion Cavefollow 101 единадесет мили северно от центъра на Флоренция, Орегон и ще се окажете на върха на най -голямата пещера Sea Lion в Америка. Мястото на пещерите на морски лъв, частна дива природа и светилище за птици, пещерите са целогодишният дом на звездния морски лъв, почти заплашен …
30 май 2015 г. „Орегон“

Топ 5 Сейнт Патрик Денят на семейството на Деня на Свети Патрик е Денят на Сейнт Пати и все още има време за планиране на пътешествие. Затова яжте вашите късметлии, опаковайте гайди и започнете да търсите дъги и лепрекони! Избрахме пет страхотни места, за да си включим Riverdance!
6 март 2011 г. „Пост за гости“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post SOTM Tour: Месец петима от дванадесет
Next post Пътуващ водач до град Сан Пабло, Лагуна: Разгледайте града на седем езера